Welkompas North Sea Port

Een uit de hand gelopen stage-opdracht bij North Sea Port :) De kaartenwaaier voor nieuwe werknemers bevat alle informatie die nodig is in de eerste werkweek. De Welkompas is helemaal in de huisstijl van het havenbedrijf vormgegeven.

Lees meer »

Blog We do it Marketing

En klantinterview voor We do it Marketing. Klant Cor, commercieel directeur van een internationaal bedrijf in teeltvloeren en tuinbouw, vertelde over zijn ervaringen met marketeer Gert-Jan. Zijn verhaal mocht ik uitwerken in de vorm van een blog.

Lees meer »

Productcatalogus Houthandel Katsman

Vormgeving & fotografie productcatalogus Houthandel Katsman. De basis: een Word-documentje met tabellen vol productgegevens. De rest van de vormgeving was voor de creatieve geest. En eerlijk: dat was een puzzel... Maar stukje bij beetje kregen de tabellen steeds meer de vorm van een catalogus. Er kwamen pagina's bij. De catalogus werd dikker en dikker. Om het geheel aantrekkelijk te maken, werd de camera aangesleept en een drone-fotograaf maakte plaatjes vanaf boven. 

Lees meer »

Flyer & programma verkoping

Voor een jaarlijkse verkoping in 's Gravendeel maakte ik deze vrolijke flyer. Ook het programmaboekje kreeg een opfrisser met een nieuwe advertentie-indeling en een pagina met informatie over de standhouders. Daarnaast werd een kleurplaat en puzzel in het boekje opgenomen voor de kinderen. Alles weer duidelijk & overzichtelijk en opgefrist met leuke herfsttintjes!

Lees meer »

Logo Cleanall Walcheren

Dit logo maakte ik voor een schoonmaakbedrijf. Eigenaar Mimoun werkt als zzp'er voor de Autostomerij. Daarnaast biedt hij nog heel veel andere schoonmaakdiensten aan zoals gevelreiniging & het schoonmaken van ramen en zonwering. Deze nevendiensten lopen nogal uit de hand en daarom wilde hij een nieuwe handelsnaam met een nieuw logo.

Lees meer »

Interview Fundamenteel

In opdracht van Cedrah interviewde ik een bewonersechtpaar van locatie Eben-Haëzer. Het echtpaar vertelde van alles over hoe het is om in een aanleunwoning te wonen en zorg te krijgen van Cedrah.

Lees meer »

Tijdlijn Hoornbeeck College

In opdracht van het Hoornbeeck College maakte ik deze digitale tijdlijn. Ik las het recent gepubliceerde jubileumboek en selecteerde er 27 hoogtepunten uit. Deze hoogtepunten markeren zowel bijzondere als ingrijpende momenten in de geschiedenis van het Hoornbeeck College.

Lees meer »
Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reacties

Dirkje
5 maanden geleden

Twee jaar Unieck communicatie!
Gefeliciteerd met deze mijlpaal.
Ik hoop in de toekomst weer van jouw mooie werk te kunnen genieten. Succes.

Mimoun
2 jaar geleden

Uniek communicatie is een communicatiebureau waarmee wij samenwerken. De samenwerking verloopt moeiteloos. Er wordt pro-actief meegedacht aan het vormgeven van een opdracht. Thirza is heel kundig ,zeer creatief en gemotiveerd en denkt oplossingsgericht en is snel. Er wordt snel geschakeld en levert goed werk. ontzettend tevreden!

Cleanall Walcheren

Frans
2 jaar geleden

Dank Thirza, voor de fijne samenwerking. Je werkt snel, gedetailleerd en constructief. Dat gaan we vervolgen! Groet, Frans (Hoornbeeck College)

Reactie plaatsen