Logo Car Cleaning Walcheren

Een nieuw logo voor deze klant. Eerder maakte ik voor Cleanall Walcheren een logo en een flyer.En nu is er ook voor de nieuwe dienstverlening Car Cleaning Walcheren een unieck logo. Mét een opfrisser van het lettertype. Deze letters maken het logo net wat speelser.De kleuren bleven hetzelfde. Het beeldmerk is op maat gemaakt.Geen handen aan het stuur, maar waterdruppels (ruik je de schone auto al?) en het ecologische kenmerk van het bedrijf.Een écht verfrissend logo! 

Lees meer »

Advies website Manouk Tekent

Manouk plaatste onlangs een oproepje met de vraag of iemand kon helpen om haar website te updaten. Via Insta kreeg ik contact met Manouk. De afgelopen tijd schreef ik een website-advies voor haar. In ruil daarvoor kreeg ik een mooie illustratie. En kijk eens: haar website straalt weer als nieuw!» Op de homepagina veranderden we bijv. 'Geef je interieur een persoonlijke touch’ naar: 'Jouw gezin verdient een plek aan de muur'.» Ook lieten we het woord 'illustratie' vaker terugkomen, zodat klanten die op zoek zijn naar een tekening haar goed kunnen vinden op Google.En Manouks reactie, dat was er één om blij van te worden: Waauww!!! Mega waardevol zeg! Super bedankt voor je uitgebreide tips.Wil jij je website eigenlijk updaten? Weet je niet waar je moet beginnen? Niet twijfelen, vragen maar! Misschien ben jij wel de volgende blije klant!

Lees meer »

Logo & visitekaartje Bryan Wisse

Eén van de laatste opdrachtjes van 2023.Een logo & visitekaartje voor een ondernemer. Het beeldmerk is ontworpen aan de hand van het woordmerk. Zie je hoe de “bestrating” terugkomt in het boompje?Het driehoekje zorgt voor verbinding tussen aanleg, onderhoud en houtbouw.Een hele leuke opdracht!

Lees meer »

Welkompas North Sea Port

Een uit de hand gelopen stage-opdracht bij North Sea Port :) De kaartenwaaier voor nieuwe werknemers bevat alle informatie die nodig is in de eerste werkweek. De Welkompas is helemaal in de huisstijl van het havenbedrijf vormgegeven.

Lees meer »

Blog We do it Marketing

En klantinterview voor We do it Marketing. Klant Cor, commercieel directeur van een internationaal bedrijf in teeltvloeren en tuinbouw, vertelde over zijn ervaringen met marketeer Gert-Jan. Zijn verhaal mocht ik uitwerken in de vorm van een blog.

Lees meer »

Productcatalogus Katsman Houthandel

Vormgeving & fotografie productcatalogus Katsman Houthandel. De basis: een Word-documentje met tabellen vol productgegevens. De rest van de vormgeving was voor de creatieve geest. En eerlijk: dat was een puzzel... Maar stukje bij beetje kregen de tabellen steeds meer de vorm van een catalogus. Er kwamen pagina's bij. De catalogus werd dikker en dikker. Om het geheel aantrekkelijk te maken, werd de camera aangesleept en een drone-fotograaf maakte plaatjes vanaf boven. 

Lees meer »

Flyer & programma verkoping

Voor een jaarlijkse verkoping in 's Gravendeel maakte ik deze vrolijke flyer. Ook het programmaboekje kreeg een opfrisser met een nieuwe advertentie-indeling en een pagina met informatie over de standhouders. Daarnaast werd een kleurplaat en puzzel in het boekje opgenomen voor de kinderen. Alles weer duidelijk & overzichtelijk en opgefrist met leuke herfsttintjes!

Lees meer »

Logo Cleanall Walcheren

Dit logo maakte ik voor een schoonmaakbedrijf. De eigenaar werkt als zzp'er voor de Autostomerij. Daarnaast biedt hij nog heel veel andere schoonmaakdiensten aan zoals gevelreiniging & het schoonmaken van ramen en zonwering. Deze nevendiensten lopen nogal uit de hand en daarom wilde hij een nieuwe handelsnaam met een nieuw logo.

Lees meer »

Interview Fundamenteel

In opdracht van Cedrah interviewde ik een bewonersechtpaar van locatie Eben-Haëzer. Het echtpaar vertelde van alles over hoe het is om in een aanleunwoning te wonen en zorg te krijgen van Cedrah.

Lees meer »

Tijdlijn Hoornbeeck College

In opdracht van het Hoornbeeck College maakte ik deze digitale tijdlijn. Ik las het recent gepubliceerde jubileumboek en selecteerde er 27 hoogtepunten uit. Deze hoogtepunten markeren zowel bijzondere als ingrijpende momenten in de geschiedenis van het Hoornbeeck College.

Lees meer »

Stickers Leanne bakt glutenvrij

Het is alweer even geleden dat ik voor Leanne een logo mocht ontwerpen. Nu benaderde Leanne mij opnieuw. Ze wilde graag  bedankstickers in dezelfde stijl als haar logo voor op de gebaksdozen.

Lees meer »
Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reacties

Dirkje
8 maanden geleden

Twee jaar Unieck communicatie!
Gefeliciteerd met deze mijlpaal.
Ik hoop in de toekomst weer van jouw mooie werk te kunnen genieten. Succes.

Mimoun
2 jaar geleden

Uniek communicatie is een communicatiebureau waarmee wij samenwerken. De samenwerking verloopt moeiteloos. Er wordt pro-actief meegedacht aan het vormgeven van een opdracht. Thirza is heel kundig ,zeer creatief en gemotiveerd en denkt oplossingsgericht en is snel. Er wordt snel geschakeld en levert goed werk. ontzettend tevreden!

Cleanall Walcheren

Frans
2 jaar geleden

Dank Thirza, voor de fijne samenwerking. Je werkt snel, gedetailleerd en constructief. Dat gaan we vervolgen! Groet, Frans (Hoornbeeck College)

Reactie plaatsen